Valikko Sulje

Säästä satanen -kampanja

Tuliko turskaa? Teitkö tappiota vai varmasti voittoa? Mikäli olet jo asiakkaamme, saat tämän tiedon meiltä totuttuun tapaan ostamalla verolaskennan meiltä. Suosittelemalla meitä kaverille säästätte molemmat satasen palveluistamme.

Vuosi 2022 oli täynnä erilaisia kriisejä ja konkursseja ja markkina on ollut vaikea. Haluamme tämän vuoksi tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden saada toimeksiannon edullisemmin suosittelemalla meitä. Säästä satanen yhdessä kaverin kanssa ja hoida veroasiasi kerralla kuntoon!

Ota yhteyttä info@elmox.fi tai soita meille +358 50 331 2253!

Kampanjan ehdot ja tarkempi kuvaus alla!

Näin krediitit toimivat

Pekka kertoo kaverilleen Tiinalle ElmoXin verolaskentapalveluista. Tiina on miettinyt jo pidemmän aikaa, miten virtuaalivaluuttojen verotus tulisi hoitaa. Pekka antaa Tiinalle oman ElmoX-ID:nsä: 00000. Tiina tilaa meiltä toimeksiannon ja toimeksiantosopimuksen lisätietokohtaan merkitään Pekan ElmoX-ID: 00000. Tiina allekirjoittaa toimeksiantosopimuksen ja näin sekä Pekka, että Tiina molemmat saavat 100 € arvosta krediittejä käytettäväksi. Tiina voi käyttää krediitit heti allekirjoittamaansa toimeksiantoon näin halutessaan. Tiinalla on myös mahdollisuus säästää krediittiä myöhemmälle toimeksiannolle näin halutessaan.

Myöhemmin Pekka on tilaamassa omaa toimeksiantoaan. Hänellä on Tiinan lisäksi kolme muuta suositusta. Tämä tarkoittaa, että Pekalla on yhteensä neljä suositusta plakkarissa, joten hän saa yhteensä 400 € arvosta krediittejä käytettäväksi toimeksiannon yhteydessä. Krediitit kattavat Juhan toimeksiannon varausmaksun (toimeksiantokohtainen) ja osan toimeksiannon loppulaskusta. Pekka saa laskulle erittelyn krediittien käytöstä ja hän maksaa jäljelle jääneen loppulaskun rahana.

Olemassa oleva asiakas

Pääset krediittien piiriin kysymällä meiltä oman ElmoX-ID:si. Sen avulla voit suositella meitä uusille asiakkaille ja sen avulla tunnistamme suosittelijat. ID on henkilökohtainen, ja kaikki sillä tehdyt suositukset tulevat sinulle myös jatkossa. Voit vaikka jakaa omaa ElmoX-ID:täsi ryhmissä joissa olet jäsenenä. Vain taivas on suositteluiden rajana olemassa oleville asiakkaille. Saat 100 € arvoisen krediitin jokaisesta suosittelemastasi asiakkaasta, joka on allekirjoittanut toimeksiantosopimuksen kanssamme. Kuka tietää, saatat saada toimeksiantosi jopa ilmaiseksi, jos krediittisi riittävät!

Uusi asiakas

Kun saat kaverisi ElmoX-ID:n, ilmoita se meille toimeksiantosi tilauksen yhteydessä! Lisäämme ID:n toimeksiantosopimuksen lisätietoihin ja allekirjoitettuasi sopimuksen, saatte suosittelijasi kanssa molemmat krediitit, kun toimeksiantosi siirtyy työjonollemme. Sinun krediittisi on 100 € ja voit saada sen vain yhdeltä suosittelijalta.

Kampanjan ehdot
 • Etu on nimeltään krediitti.
 • Krediitin arvo on 100 € sekä suosittelijalle, että suositellulle.
 • Krediittejä ei hyvitetä, eikä niitä voi muuttaa rahaksi tai muiksi eduiksi.
 • Krediitit on käytettävä laskentatoimeksiantoon tai muuhun ElmoX Oy:n tarjoamaan palveluun.
 • Muut toimijat eivät ole yhteistyössä kampanjassa, eikä krediittejä voi käyttää muiden toimijoiden laskuihin.
 • Olemassa oleva asiakas saa Yritykseltä ElmoX-ID:n jonka voi jakaa kaverilleen suosittelun yhteydessä.
 • Suosittelijan ID tulee olla kirjattuna uuden asiakkaan toimeksiantosopimuksen lisätietoihin, krediittien voimaan tulemiseksi.
 • Krediitit myönnetään olemassa olevalle asiakkaalle, kun uusi asiakas on allekirjoittanut toimeksiantosopimuksen ja sopimuksen peruutusaika on umpeutunut ja toimeksianto siirtyy työjonolle. Toimeksiannon siirtymisellä työjonolle tarkoitetaan toimeksiannon kuluttajansuojalain mukaisen peruutusajan umpeutumista, jonka jälkeen toimeksiannot aikaisintaan aloitetaan.
 • Uusi asiakas voi saada krediitin vain yhdeltä suosittelijalta. Suosittelijoita ei voi olla useampia.
 • Asiakas saa valita, käyttääkö krediittejä toimeksiannon maksamiseen vai maksaako hän toimeksiannon normaalisti rahana.
 • Krediitit eivät varastoidu, ja jos niitä on enemmän kuin toimeksiannon varaus- ja loppulaskun yhteenlaskettu summa, ne kuluvat kokonaisuudessaan sen toimeksiannon yhteydessä, johon asiakas päättää niitä käyttää. Yli jääviä krediittejä ei hyvitetä asiakkaille.
 • Jos suosittelija on maksanut toimeksiannon varausmaksun ennen krediittien lunastumista asiakkaalle, ei jo maksettua varausmaksua palauteta, vaikka saatujen krediittien määrä ylittäisi toimeksiannon loppulaskun määrän.
 • Jos krediittejä on vähemmän kuin toimeksiannon varaus- ja loppulaskun yhteenlaskettu summa, maksaa asiakas krediiteistä yli jäävän osuuden normaalisti rahana.
 • Asiakas saa aina erittelyn laskulla krediittien käytöstä.
 • Krediittejä kertyy 29.12.2023 asti.
 • Krediitit on käytettävä 31.3.2024 mennessä (toimeksiantosopimuksen allekirjoituspäivämäärä).
 • Krediittien väärinkäyttö tai yritys niiden väärinkäytöstä johtaa asiakkaan lisäämiselle yrityksen toimeksiantokieltolistalle.

ElmoX Oy pidättää oikeuden kampanjan muutoksiin.

Kampanja-aika on: 17.1.2023 – 31.3.2024