Valikko Sulje

Etsimme uutta asiakaskoordinaattoria (haku päättynyt)

Haku asiakaskoordinaattorin tehtävään on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille, saimme useita loistavia hakemuksia tehtävään.

Etsimme jälleen vahvistusta tiimiimme. Nykyinen asiakaskoordinaattorimme lopettaa työt alkuvuodesta ja tarvitsemme hänelle seuraajan. Asiakaskoordinaattori toimii ElmoXin ensimmäisenä kontaktina asiakkaiden suuntaan hoitaen asiakaspalvelun ja tietojen vastaanottamisen toimeksiantoihin. ElmoX Oy on nopeasti kasvava verokonsultointiin keskittynyt asiantuntijayritys, joka tarjoaa verolaskelmia, virtuaalivaluuttojen luovutusvoittolaskelmia, verokonsultointia, sekä sijoitusyhtiöiden perustamispaketteja niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Tiimiimme kuuluu tällä hetkellä seitsemän huipputyyppiä eri osaamisalueilta. Asiakaskoordinaattorin töissä pääsee suoraan keskelle ElmoXin ydintoimintaa ja tehtävässä on mahdollista edetä halutessaan jopa verolaskentaan saakka.

Asiakaskoordinaattori

Asiakaskoordinaattorin toimessa pääset olemaan yllä olevan mukaisesti suorassa yhteydessä asiakkaisiimme. Työ sisältää toimeksiantojen vastaanottamista, asiakkaiden yhteydenottoihin vastaamista, tapaamisten tai puhelinaikojen sopimista ja merkkaamista kalentereihin, sopimusten valmistelua ja käsittelyä, sekä laskenta-aineiston muotoilua valmiiksi asiantuntijoillemme.

Tehtävään on puolen vuoden koeaika, jonka aikana sinut koulutetaan hoitamaan asiakaspalvelupisteen hommia, sekä muotoilemaan laskenta-aineistoja.

Odotamme asiakaspalvelutehtävään hakevalta henkilöltä:

  • Kykyä kalenterinhallintaan
  • Kykyä hallita projekti- ja sopimuskokonaisuuksia yrityksen järjestelmässä
  • Oppivaa asennetta ja positiivista, huumoripitoista otetta työntekoon
  • Perustasoisia tietotekniikkataitoja

Asiakaskoordinaattori voidaan palkata joko koko- tai osa-aikaisena. Kokoaikaiselle henkilölle sovitaan kiinteä kk-palkka. Osa-aikaiselle tuntipalkka 13,50€/h. Työtä tarjolla 15-37,5h /viikko. Työ sopii myös opiskelijalle opintojen oheen.

Paikka täytetään välittömästi sopivan tekijän löydyttyä ja perehdytys aloitetaan mielellään jo tammikuun alussa. Ota siis heti yhteyttä ja hae mukaan!

Lisätietoa rekrytoinnista ja hakemukset:

Jarmo Hirvonen, operatiivinen johtaja
+358 45 349 3091
jamo(at)elmox.fi

Vapaamuotoinen hakemus riittää, liitä kuitenkin mukaan myös CV:si ja halutessasi myös palkkatoiveesi jos haet kokoaikaiseksi asiakaskoordinaattoriksi.

Voit myös tutustua meihin lisää osoitteessa: www.elmox.fi