Valikko Sulje

Suosittelut

Alta näet, mitä mieltä palveluistamme ollaan! Julkaisemme mielellämme myös sinun palautteesi toimeksiannoistamme.

Jokainen tällä sivulla esitetty palaute on asiakkaalta, joille on ollut toimeksiantosuhde. Asiakaspalautteet kerätään suoraan asiakkailta ja asiakkailla on oikeus päättää esiintyvätkö he nimellä vai nimimerkillä.

Tietoturvasyistä emme julkaise toimeksiantojen päivämääriä tai muita ajankohtia.

Suosittelen lämpimästi ElmoX:n asiakkuutta kaikenlaisille kryptovaluuttojen parissa toimiville, harrastelijoista alan ammattilaisiin.
ElmoX Oy kuva
- Aatos
Elmon kanssa asioiden läpikäynti on saumatonta ja monimutkaisemmatkin tapaukset ratkeaa. Kokemusta on myös että asiakas saa paremman lopputuloksen kun mitä mahdollisesti itsenäisesti laskettuna. Olenkin jo suositellut Elmoa lukuisille kavereilleni.
ElmoX Oy kuva
- Mikko
Palveluita käyttämällä onnistuimme löytämään ratkaisun, jolla pystyimme muuttamaan merkittävää verovelkaa aiheuttaneet virtuaalivaluuttakaupat verotappiota aiheuttaviksi ja säästämään näin pitkän pennin.
ElmoX Oy kuva
- Timo
ElmoX:n kanssa veroselvittely ja -suunnittelu sujuu huolettomasti. Hyvä investointi.
ElmoX Oy kuva
- Toni
ElmoXin palvelu on antanut kaipaamaani mielenrauhaa kryptomarkkinoiden myllerryksessä.
ElmoX Oy kuva
- Karo
Tulin treidanneeksi eri kryptoja eri kauppapaikoilla ja vasta loppuvuodesta tajusin, että nämähän pitäisi laskea auki verotusta varten... Kuppi oli mennä nurin pelkästä ajatuksesta, mutta onneksi löytyi ElmoX. Hyvä asiakaspalvelu, vastaavat kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Ei voi kuin suositella 👍🏻
ElmoX Oy kuva
- Joel
Eihän verojen laskeminen ihan ilmaista ollut, mutta taatusti hintansa väärtti. En olisi ikinä kyennyt laskemaan näitä itse ja kaupalliset sovelluksetkin laskivat verot pahasti yläkanttiin. Palvelu oli sujuvaa ja yksilöllistä. Kaikin puolin hyvin toimi ja kivi putosi sydämeltä kun näki lopullisen veron.
ElmoX Oy kuva
- Vesa
Iso suositus ElmoX:in tarjoamille palveluille ja sen motivoituneille huippuosaajille! Sopimusasiakkuus on poistanut kaikki murheeni kryptojen verolaskentaan liittyen. Lisäksi palvelu on tarjonnut merkittävää lisäarvoa verotuksen optimoinnin osalta.
ElmoX Oy kuva
- Ville