Valikko Sulje

Verolaskenta

Me laskemme verosi varmasti oikein

Kuten olet varmasti huomannut, virtuaalivaluuttoihin sijoittaminen on monipuolinen ja alati muuttuva kenttä. Kauppaa tulee helposti käytyä useassa pörssissä ja useammalla lompakolla. Tämä puolestaan tekee kryptojen veroilmoittamisesta haastavampaa, sillä usean pörssin ja lompakon käyttö ei enää ole laskettavissa useilla tai millään kolmannen osapuolen automaattisella laskurilla.

Laskurit eivät osaa tulkita tapahtumia useinkaan oikein, eivätkä ne osaa jäljittää kaikkia tapahtumia tai siirtoja. Isomman riskin luo, jos tapahtumia voi muokata laskurissa, sillä silloin tulos ei välttämättä enää vastaa todellisuutta.

Verolaskenta sopii jokaiselle virtuaalivaluutoilla kauppaa käyneelle. Palvelussa selvitetään KAIKKIEN pörssien ja lompakoiden kaupankäynnit. ElmoXilla ei ole tarvetta integroida eri palveluita laskentaan, sillä asiantuntijamme osaavat laskea joka ikisen pörssin tai lompakon jotka ovat olemassa. Ihmisen tekemä laskenta ottaa huomioon myös erikoistapaukset, joita laskurit eivät osaa välttämättä tulkita oikein. Veroasiantuntijamme osaavat ottaa huomioon tilanteet, joissa HMO on järkevämpi kuin alkuperäinen hankintahinta, tai toisinpäin.

0
Arvioitua virtuaalivaluuttasijoittajaa Suomessa
0
Veroilmoituksen tehnyttä sijoittajaa vuonna 2021

Lähde: Verohallinto

0 %
Veroilmoitus puuttuu
Palvelukuva piensijoittajan verotuspaketti

Asiantuntijan suorittama verolaskenta tuottaa oikean lopputuloksen, jonka takana ElmoX seisoo

Verolaskenta sisältää asiantuntijan käsin eräkohtaisesti laskeman luovutusvoittolaskelman, jonka avulla voit täyttää virtuaalivaluuttakauppojesi tiedot veroilmoitukselle. Suosittelemme aina, että verolaskennassa lasketaan kaikki oikaistavissa olevat verovuodet kerralla kuntoon. ElmoX tekee oikaisuvaatimuksen aiemmista verovuosista puolestasi. Jos saat selvityspyynnön kryptoihin liittyen, edustamme sinua verottajalle. Me ElmoXilla vastaamme kaikista toimittamistamme luvuista.

Toimeksiannon valmistuttua asiantuntijamme käy verotilanteesi kanssasi läpi joko puhelimessa tai etäyhteyksillä. Näin ymmärrät itsekin varmasti, mistä verot kertyvät tai mistä vähennettävät tappiot ovat syntyneet.

Tarjoamme lisäksi jokaiselle asiakkaallemme PDF-tietopaketin virtuaalivaluuttojen verotukseen liittyvistä tärkeistä asioista, sekä kohta kohdalta etenevät ohjevideon veroilmoituksen täyttämiseen virtuaalivaluuttatulojen osalta. Haluamme varmistaa, että jokainen pystyy ilmoittamaan oikeat luvut, ja kaiken lisäksi ilmoittamaan ne oikein. 

Viimeisen veroilmoitusajan umpeutumiseen*

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

*Huom! Veroilmoituksien määräpäivät ovat henkilökohtaiset ja vuonna 2023 ne ovat 9.5, 16.5 tai 23.5.

Kiinnostuitko verolaskenta-palvelustamme?
Ota yhteyttä ja pyydä maksuton tarjous!