Valikko Sulje

Sopimusasiakkuus

Pysy ajan tasalla sijoituksistasi pitkin vuotta

Ajantasainen tieto sijoitustilanteestasi

Sopimusasiakkaana voit valita sinulle sopivan laskentasyklin. Tarjoamme kuukauden, kvartaalin tai puolen vuoden välein suoritettavaa laskentapalvelua. Näin pystyt seuraamaan sijoitustesi verotilannetta ja ajantasaista arvoa valitsemallasi aikavälillä. Toimitamme jokaisesta laskenta-aikavälistä väliraportin, joka sisältää siihen asti kumuloituneet hankinta- ja luovutushinnat, sekä kaupankäynnin kustannukset. Näin sinun ei tarvitse arvailla missä mennään. Helpota siis kaupankäyntiäsi sopimusasiakkuuden avulla.

Sopimusasiakkaana saat henkilökohtaista palvelua liittyen sijoitustoimintasi verokohteluun, sekä arvokasta ja ajantasaisempaa tietoa sijoituksistasi aina valitsemallasi laskentasyklillä. Näin sinun on mahdollista optimoida sijoitustoimintasi verotuksellisesta näkökulmasta.

Toimeksiantosi suorittaminen etusijalla

Sopimusasiakkaidemme toimeksiannot menevät ohi juoksevasta työjonosta. Jos olet toimittanut datasi ajoissa meille, ja laskentasi on otettu sopimusasiakkuuden osalta ajan tasalle, pääsee toimeksiantosi ohitse perusjonosta jopa ruuhka-aikoina. Sopimusasiakkaana voit olla varma, että toimeksiantosi tulee hoidettua ajallaan.

Koonti verovuodesta ja apu veroilmoituksen täyttämiseen

Verovuoden päätteeksi kokoamme kaikkien syklien mukaiset väliraportit koko vuoden kaupankäyntikokonaisuuden sisältäväksi loppuraportiksi, jonka mukaan voit täyttää virtuaalivaluuttakauppojen veroilmoituksen. Avuksi ilmoituksen tekemiseen toimitamme sekä kirjallisen ohjeen, että ohjevideon veroilmoituksen täyttämistä varten*. Saat meiltä myös PDF-paketin, joka sisältää arvokasta tietoa virtuaalivaluutoista ja niiden verotuksesta.

Henkilökohtainen yhteyshenkilö veroasioidesi hoitamiseen

Sopimusasiakkaana saat meiltä henkilökohtaisen yhteyshenkilön, jonka kanssa voit asioida. Sopimusasiakkaana pääset aina asiakaspalvelujonomme ohitse ja oma yhteyshenkilösi vastaa kysymyksiisi joko puhelimitse tai sähköpostilla. Tarjoamme sopimusasiakkaille myös kaksi ilmaista konsultointituntia verovuoden aikana. Konsultointitapaamisissa voidaan käydä lävitse esimerkiksi kaupankäynnin optimointia verotuksen kannalta*.

*Huom! ElmoX Oy ei tarjoa sijoitusneuvontaa. Kaupankäynnin optimointi verotuksen kannalta sisältää vain verotukseen liittyviä neuvoja.

Edustamisen puolestasi Verohallinnolle

Henkilökohtainen yhteyshenkilösi toimii myös edustajanasi Verohallinnon suuntaan. Sopimusasiakkaana sinun ei tarvitse murehtia selvityspyyntöihin vastaamisesta tai lisäselvitysten antamisesta. Me hoidamme kaiken tämän puolestasi. Teemme myös oikaisuvaatimuksen tarvittaessa aiemmille verovuosille.

Sopimusasiakkuus sopii sinulle, jos sijoitustoimintasi on aktiivista ja jatkuvaa. Suosittelemme sopimusasiakkuutta. joko aktiiviselle, tai tarpeeksi suurelle sijoituskokonaisuudelle. Sopimusasiakkuus on toistaiseksi voimassa oleva, ja voit valita yllä mainitun toimintasyklin itse. Huomioithan, että jos et ole ollut asiakkaamme aiemmin, meidän täytyy laskea aiemmat verovuodet ja niiden saldot sopimusasiakkuuden pohjaksi oikeiden lukujen varmistamiseksi.

Kiinnostuitko sopimusasiakkuudesta? Ota yhteyttä ja tiedustele mahdollisuuttasi päästä ensiluokkaisen huolenpidon piiriin.