Valikko Sulje

Etsimme asiakaspalveluhenkilöä (täytetty)

Asiakaspalvelijan paikka on täytetty ja haku tähän tehtävään on sulkeutunut.

ElmoX Oy on nopeasti kasvava verokonsultointiin keskittynyt  asiantuntijayritys, joka tarjoaa verolaskelmia, virtuaalivaluuttojen luovutusvoittolaskelmia, verokonsultointia, sekä sijoitusyhtiöiden perustamispaketteja niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Tiimiimme kuuluu tällä hetkellä  neljä asiantuntijaa.  Nopean kasvuvauhdin myötä haemme vahvistuksia tiimiimme ja etsimmekin nyt kahta tai kolmea uutta huipputekijää vahvistamaan kasvavaa tiimiämme.

Etsimme yhtä asiakaspalveluhenkilöä, sekä yhtä tai kahta asiantuntijaa verolaskentaan. Molemmissa toimenkuvissa pääsee osaksi ElmoXin ydintiimiä ja keskelle asiakastoiminnan ydintä.

Asiakaspalveluhenkilö

Asiakaspalvelijan toimessa pääset olemaan suorassa yhteydessä asiakkaisiin. Työ sisältää projektien vastaanottamista, asiakkaiden yhteydenottoihin vastaamisia, tapaamisten tai puhelinaikojen sopimista ja merkkaamista kalentereihin, sopimusten valmistelua ja käsittelyä, sekä laskenta-aineiston muotoilua valmiiksi asiantuntijoille.

Tehtävään on puolen vuoden koeaika, jonka aikana sinut koulutetaan hoitamaan asiakaspalvelupisteen hommia, sekä muotoilemaan laskenta-aineisto.

Odotamme asiakaspalvelutehtävään hakevalta henkilöltä:

  • Kykyä kalenterinhallintaan
  • Kykyä hallita projekti- ja sopimuskokonaisuuksia yrityksen järjestelmässä
  • Oppivaa asennetta ja positiivista, huumoripitoista otetta työntekoon.
  • Perustasoisia tietotekniikkataitoja

Asiakaspalvelija voidaan palkata joko koko- tai osa-aikaisena. Kokoaikaisena sovittavissa kiinteä KK palkka. Osa-aikaisena tuntipalkka 12€/h.
Työtä tarjolla 15-37,5h /viikko. Työ sopii myös opiskelijalle opintojen oheen.

ElmoX Oy käsittelee luottamuksellisia tietoja asiakkaidensa puolesta. Tästä johtuen kaikkien työhön hakevien rikosrekisteriote selvitetään hakuprosessin aikana.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, eli ole meihin nopeasti yhteydessä jos kiinnostuit asiakaspalveluhenkilön työstä.

 

Voit myös tutustua meihin lisää osoitteessa: www.elmox.fi