Valikko Sulje

Verokonsultointi

Oletko suunnittelemassa liiketoimintaa, jonka verokohtelusta sinulla ei ole varmaa tietoa? Askarruttavatko arvonlisäverot tai yrityksesi verotus tai oma verotuksesi? Mikäli vastasit yhteenkin kysymykseen ”kyllä”, meillä on tarjota sinulle ratkaisu ongelmaasi.

Mikäli et ole varma liiketoimintasi / sijoitustoimintasi verokohtelusta, hakee ElmoX Oy sinulle Verohallinnon ennakkoratkaisun asiastasi. Täten pohdinnallesi saadaan päätös ja verottaja antaa sinua ja itseään sitovan ratkaisun määräajaksi (usein 1-3 vuotta). Ennakkoratkaisun hakeminen on kannattavaa tilanteissa, jotka ovat moniselkoisia tai niihin liittyy selkeitä tulkintariskejä. Ennakkoratkaisua kannattaa hakea tilanteessa, jossa verointressi on merkittävä, usein tuhansissa tai kymmenissä tuhansissa euroissa mitattavissa.

Verotus on usein asia, joka on viimeisenä mielessä suunniteltaessa esimerkiksi sijoitus- tai liiketoimintaa. Se on kuitenkin asia, jonka merkitys korostuu summien kasvaessa. Sijoitustoiminnassa ElmoX Oy:n mielestä tärkeintä on kasvattaa pääomaa ja suojautua veroriskeiltä hoitaen veronmaksuvelvoite viisaasti. Meillä on kokemusta pääomien yhtiöittämisestä sijoitusyhtiöön ja suosittelemmekin sitä yli 250 000 euron sijoitussalkun omaaville.

Jätä yhteystietosi, niin otamme Teihin yhteyttä. Laitetaan veroasiasi kerralla kuntoon!