Valikko Sulje

Veroilmoitusten palautus lähenee – Coinmotion aloittaa yhteistyön ElmoX Oy:n kanssa liittyen virtuaalivaluuttojen verotuspalveluihin

ElmoX Oy aloittaa yhteistyön Coinmotionin kanssa liittyen virtuaalivaluuttojen verotuspalveluihin. Veroilmoituksien jättöaika on joko 5.5, 12.5 tai 19.5 ja vuoden 2019 verotus valmistuu tämän vuoden lokakuun loppuun mennessä. ElmoX Oy:n Elmo Koivunen oli Konsensus ry:n YouTube-kanavalla kertomassa virtuaalivaluuttojen luovutusvoittoverotuksesta aiemmin keväällä (16.4.2020).

Linkki videoon löytyy tästä: https://www.youtube.com/watch?v=1c9o-dveI3I

Coinmotionin Head of Private Banking, Sami Kriikkula kommentoi yhteistyötä:

“On erittäin hienoa aloittaa yhteistyö Elmon kanssa. Elmon vankka asiantuntemus ja halu auttaa asiakasta tulevat varmasti tarpeeseen tällaisen markkinan kanssa, mikä on suhteellisen tuore, ja kehittyy koko ajan. Me haluamme olla apuna asiakkaille monenlaisissa virtuaalivaluuttoihin liittyvissä asioissa ja kehittää palveluamme. Olemme huomanneet, että verotus aiheuttaa päänvaivaa monille asiakkaillemme ja koemme, että juuri julkaistulla yhteistyöllä voimme tarjota lisäarvoa asiakkaillemme. Arvostamme myös Elmon näkemystä luovutusvoittoraportoimisen kehittämisessä jatkossa asiakkaillemme. Tämän yhteistyön myötä näen, että voimme tarjota entistä laajemman palveluvalikoiman asiakkaidemme käyttöön.”

Me ElmoX Oy:ssä odotamme innolla pääsevämme auttamaan Coinmotinin asiakkaita niin veroilmoituksien täytön, luovutusvoittolaskelmien kuin virtuaalivaluuttojen verotuskysymysten kanssa. Coinmotion tarjoaa asiakkailleen normaalin kaupankäyntipalvelun lisäksi yksityispankkipalveluita, missä voit käydä tilannettasi lävitse henkilökohtaisen varainhoitajan kanssa.  Kaikkien edellämainittujen palveluiden ohella ElmoX Oy tarjoaakin kaikille Coinmotionin Private Banking-asiakkaille lisäksi kohdennettuja asiakasetuja. Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat lisätietoa Coinmotionin Private Bankingistä:

https://coinmotion.com/fi/blog/esittelyssa-coinmotionin-yksityispankkipalvelu/